Larrea opent de deur naar de Copa een enkele wedstrijd tot het


 • k voel de winnaar. " Zo zeker van zijn brazilie shirt wk 2018 triomf was Juan Luis Larrea in een verschijning voor de media in Sevilla, waar hij enkele details vrijgaf van zijn kandidatuur voor het presidentschap van de Spaanse Federatie, die de verkiezingen op 17 mei organiseert. Larrea, die het werk van Ángel María Villar in de afgelopen 30 jaar aan het roer van de federatie prees en een groot voorstander was van grassroots football, sprak ook over actuele kwesties met betrekking tot het formaat van de Copa del Rey, de vernieuwing van de coach nationale Julen Lopetegui en de VAR, die volgend seizoen in Spanje zal worden opgericht.
  Wat betreft de beker, is het zeer goed mogelijk dat de editie 2019-2020 belangrijke variaties in zijn formaat vertoont. Larrea erkende dat Barcelona de afgelopen maanden heeft aangedrongen op de noodzaak om het aantal wedstrijden in de competitie te verminderen. "Het eerste dat ik over de Cup te zeggen heb, is dat het formaat voor het volgende seizoen hetzelfde blijft omdat het wordt verkocht aan televisies tot juni 2019. Wanneer die datum verstrijkt, Argentinië shirts ben ik bereid om de deur open te maken voor een enkele match-cup de kwartfinale, maar altijd in eendracht met de Professional Football League en de clubs. Het waren de clubs die het vorige model van de Cup hebben veranderd ", zei Larrea, die niet zo duidelijk was toen hij een vaste locatie definieerde voor de finale van de competitie. "Dat is iets gecompliceerder. Ja, ik zou graag willen weten vóór de halve finale de locatie van de finale. We zullen in die richting werken, "zei hij. "We hebben een jaar de tijd om te gaan zitten en de beker te hervormen als de clubs dat willen," besloot hij. Meer gecompliceerd is om de finale van de Supercopa van Spanje naar een enkele wedstrijd te spelen, zei Larrea. "Als we in augustus een neutraal veld voor een finale neerleggen, is het leeg, het is niet gemakkelijk om de hobbies in augustus te verplaatsen," voegde hij eraan toe.
  Larrea zei dat als hij op 17 mei wint, het eerste wat hij Portugal shirts zal doen is naar Barcelona verhuizen om Iniesta de League Champion's Cup te geven en vervolgens Julen Lopetegui voor twee jaar te vernieuwen tot de volgende laatste fase. het Europa van Frankrijk 2020. "Ik ben zeer verheugd om de League Cup aan Iniesta te geven. Het kan mijn eerste act zijn als de nieuwe president. Wat ik vervolgens zal doen is onze coach een verlenging van twee jaar van zijn contract aanbieden, tot het volgende Europese kampioenschap. Julen moet voor deze twee jaar opnieuw naar de wereldbeker gaan, "zei Larrea. De Baskische leider zal aanwezig zijn bij de finale van de Europa League, op 16 mei, als lid van het UEFA Uitvoerend Comité en heeft Atlético gevraagd om belgië shirts
  terug te keren naar zijn handvest om aanwezig te zijn in Madrid bij de verkiezingen op de 17e. het Spaanse team, Larrea, bevestigde dat de competitie tussen Spanje en Engeland van de Nations op 15 oktober in het Benito Villamarín-stadion zal worden gespeeld.
  Uiteindelijk bevestigde Larrea het gebruik van de Argentinië shirts VAR in de competitie volgend seizoen. "Onze scheidsrechters zijn erg goed, maar je moet ze helpen. De VAR zal in vier gevallen worden toegepast en zal niet alle problemen beëindigen, maar het zal wel helpen. We zullen zien wat er in het WK gebeurt, het zal de grote test van de VAR worden ", besloot Larrea.
  Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/